یزد"بهداشت و درمان یزدفردا:يك كارشناس تغذيه گفت: انگور با دارا بودن فيبر غذايي در بهبود بيماري يبوست و حركات دستگاه گوارش موثر است.

يوسف نقيايي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان در یزد، مهمترين مواد مغزي تشكيل دهنده انگور را كربوهيدراتها يا قند دانست و افزود:‌ هر يكصد گرم انگور، 16 گرم كربوهيدرات دارد كه بيشترين نوع قند موجود در اين ميوه از نوع گلوگز است كه قند خون بدن را نيز تامين مي‌كند.


وي گفت: حجم هر 15 عدد دانه انگور تقريبا معادل يك سوم ليوان است كه خود يك واحد غذايي محسوب مي‌شود.


وي افزود: بيماران ديابتي بايد از مصرف بيش از حد ميوه انگور اجتناب كنند چرا كه مصرف زياد اين ماده غذايي، قند خون اين بيماران را افزايش مي‌دهد.اين متخصص تغذيه 70 كيلوكالري انرژي، 118 ميلي گرم پتاسيم،‌46 واحد پيش ساز ويتامينA ،‌2 ميلي گرم ويتامينC را از ديگر مواد تشكيل‌دهنده ميوه انگور عنوان كرد.


وي با اشاره به يك گرم فيبرغذايي در هر يكصد گرم انگور اظهار كرد: ‌انگور با داشتن فيبر در كاهش چربي مضر خون، بهبود يبوست و حركات دستگاه گوارش نقش مثبتي دارد. اين كارشناس تغذيه ميزان پتاسيم موجود در ميوه انگور را در بهبود بيماريهاي قلبي - عروقي موثر ذكر كرد .


يوسف نقيايي با بيان اين كه امروزه از هسته انگور روغن خوراكي تهيه مي‌شود، اذعان داشت: افزايش سطح ايمني بدن،‌ بهبود بينايي، بهبود بيماريهاي قلبي - عروقي،‌ افزايش شادابي و طراوت پوست، بهبود آسم و آمفيزم و اثرات مفيد در پیشگیری و بهبود سرطانهاي كولون، ‌پروستات و سينه از مهمترين فوايد روغن هسته انگور است.



  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا